Guide: Lav dit eget hjemmekontor

  • January 07, 2020
  • by

Det er ikke kompliceret at lave et hjemmekontor, men til gengæld er det rigtig praktisk, hvis du har et arbejde, der kræver, at du arbejder meget hjemmefra. Det er nemlig rart at have et sted, der er specielt dedikeret til det, og hvor du kan koncentrere dig uden nogle forstyrrelser.

Det har du brug for på dit kontor

Møbler og ting du har brug for på dit kontor, kan godt variere alt afhængig af, hvad du arbejder med. Dog er det for langt de fleste praktisk med et skrivebord og en tilhørende skrivebordsstol. Det er værd at ofre penge på noget god kvalitet, fordi du skal kunne holde ud at sidde der i længere tid ad gangen. Udover et skrivebord og en stol skal du ud og have alt det, som du ellers har brug for. Det kan være alt fra en makulator til notesbøger.

Hold orden og inspirér dig selv med en opslagstavle

Et kontor skal ikke være et kedeligt sted. Det skal være et sted, hvor du har lyst til at bruge en masse timer. Det er ikke motiverende at skulle sidde og arbejde, hvis ikke du føler dig godt tilpas på dit kontor. Derfor kan du pynte op med forskellige ting, der har betydning for dig eller inspirerer dig. Du kan også lave en stor opslagstavle, hvor du kan hænge både deadlines, citater, billeder m.m. Det er med til at pynte, men det kan samtidig give dig noget overblik.

Find den rette belysning

Når du skal sidde og arbejde og koncentrere dig, er det vigtigt med den rette belysning. Det kan nemlig godt være anstrengende for øjnene, hvis ikke der er ordentligt lys. Det handler om at finde den helt rette balance, for det er hverken rart med for skarpt eller for svagt lys, når du skal arbejde.

Comments Off