Forebyg smerter med en kiropraktisk nakkepude

  • November 15, 2020
  • by

Nakkepuder er det sunde alternativ til det traditionelle dunfyldte dynevår af bomuldscambric, der stadigvæk nyder sit indpas i hjem hele landet over. Logikken bag en nakkepude er, at du får en mere komfortabel og for kroppen skånende søvn, da nakkepudens design sørger for at holde rygsøjle og nakke på ret linje. Resultatet er, at du vågner med ro i ryggen og forebygger hold i nakken. Find din nye nakkepude her, så du kan komme i gang med kiropraktiske puder.

Afhjælp arbejdsgener med en nakkepude

Har du et stillesiddende kontorarbejde, hvor du tilbringer din arbejdsdag i en foroverbøjet positur og stirrer ind i en skærm, giver det mening at anskaffe en nakkepude. At sove ud på nakkepuden om natten kan tage brodden af de symptomer i form af hold i nakken mv., der er resultatet af spændt nakkemuskulatur. Fysisk krævende arbejde vil ofte også give behov for en kiropraktisk nakkepude, hvis du ikke iagttager dit arbejdes forskrifter for god ergonomi.

Find puder til alle sovepositioner

Nakkepuder kommer i forskellige formater, både hvad angår den modstand, de yder, og ved deres ydre design. Folk sover på forskellige måder, og hvor det at sove på ryggen levner dig de bedste muligheder for at finde en god nakkepude, volder det ikke større besvær at skulle lede en pude for dig, der sover på siden eller maven. Markedet er efterhånden så bredt, at du finder en kiropraktisk pude til netop din kropsbygning og måden, du foretrækker at sove på.

Hvad skal du ellers kigge efter?

Andre ting kan nævnes ved valg af nakkepuder, fx de samme ting der gør sig gældende for almindelige puder. Herunder kan deres ventilation og bæreevne nævnes, hvor det sidste er udtryk for pudens evne til at holde på varmen. Ved mere avancerede puder kan automatisk temperaturregulering ved hjælp af kapsler med kølegel under pudens overflade være aktuelt.

Comments Off