Find det rigtige udstyr til at holde dig tør i en uforudsigelig regnbyge

  • April 26, 2020
  • by

Nogle kan godt lide regnen, andre kan ikke. Heldigvis har langt de fleste til fælles, at de ikke kan lide at blive alt for våde. Det er aldrig rart at komme i skole eller på arbejde og være drivvåd fra cykelturen og gåturen fra bilen. Bukserne klistrer til lårene, og håret klister sig op ad ansigtet. Alt sammen med en klam fornemmelse. Der er heldigvis i dag mange gode muligheder for at holde sig tør, selvom det øser ned udenfor. Du kan dog ikke altid forudsige vejret, selvom det ville være rart. Nogle gange kommer der en regnbyge uden varsel. Hvis du er til koncerter eller andre sociale store arrangementer, er der ofte virksomheder der deler en paraply med logo på ud. Det er god promovering for virksomheden og du kan holde dit hoved tørt. Hvis du som virksomhed kunne ønske dig en paraply med logo på, kan du se nærmere ved at klikke på linket.

Hav noget regntæt i tasken

Når byger ikke kan forudsiges, er det svært altid at være parat. Man gider ikke rende rundt i gummistøvler og et regnsæt hele dagen. Du kan dog gøre noget andet end at have regntøj på for at være forberedt til en omgang regn. Du kan vælge have nogle regntætte produkter i tasken. Du kan få mange regntætte produkter, som ikke fylder meget, og som sagtens kan være i din fine håndtaske. Med regntætte produkter menes der f.eks. et regnslag. Det fylder afsindigt lidt, men kan være redningen for håret eller tøjet. Du kan også have en lille sammenfoldelig paraply i tasken.

Fodtøj

Hvis du ved at årstiden er nået den periode, hvor man aldrig helt kan stole på vejrudsigten, kan du vælge at have nogle nogenlunde vandtætte sko på. Det kan være nogle sneakers, da mange helst vil undgå gummistøvlerne.

Comments Off