Find danske mønter hos Samlerforum.dk

  • September 21, 2020
  • by

Samlerforums webshop er den ideelle hjemmeside for dig, der er samler og finder det fascinerende at have en samling. Samlerforum sælger alt fra:

  • Mønter
  • Pengesedler
  • Frimærker
  • Og tilbehør hertil

Samlerforum.dk sælger naturligvis ikke mønter, pengesedler og frimærker, der er gyldige og kan bruges nu, men som er udgået og dermed gamle. Samlerforum sælger endda danske mønter, pengesedler og frimærker, der er helt tilbage fra det 9. århundrede og måske endda ældre.

Samlerforum.dk sælger danske mønter i komplette sæt, og disse er kun udgivet i disse komplette sæt. Det er almen viden, at det er akademikere med stor forståelse og indsigt i bankens primære opgave, der styrer Nationalbanken. Når man styrer Nationalbanken, så styrer man naturligvis Danmarks pengepolitik. Den Kgl. Mønts principper for salg af samlermønter er styret af ovenstående, men siden 2009 har branchen været blottet for sunde forretningsmæssige principper, da reglerne ændres konstant. Det er her Samlerforum.dk er til for dig. Samlerforum.dk er en hjemmeside, der forsøger at gøre det overskueligt at handle danske mønter under gode vilkår og med sikrer handelsbetingelser.

På Samlerforum.dk kan du i din søgen efter danske mønter altid kontakte Samlerforum.dk og lave en forespørgsel, hvis der er mønter, som du ikke kan finde i deres sortiment på deres hjemmeside.

Der er nogle ting at tage i betragtning ved køb af gamle danske mønter som samler. Det er blandt andet vigtigt, at du ikke renser og/eller pudser gamle danske mønter. Hvis du gør dette, risikerer du at ødelægge mønten, da den lige netop er gammel. De fleste gamle mønter er nemlig overfladebehandlet, hvilket typisk vil sige, at de er bruneret. Snavs og andre misfarvninger kan derimod fjernes nemt med vaseline på en vatpind eller rensebenzin, hvilket er sikkert at bruge. Hvis du er på udkig efter danske mønter til din samling, så gå ind på Samlerforum.dk og tjek deres udvalg ud og få gode råd.

Comments Off
×