Fang kunderne med spændende mails

  • February 19, 2022
  • by

Når du skal ud for at have fat i et nyt kundesegment, er det nødvendigt, at du kender din målgruppe og ved, hvordan du skal targetere dit indhold, så det bliver relevant. E-mail markedsføring har en vigtig rolle her, idet du via nyhedsbreve og informationsmails kan brande dit indhold, så modtagerne klikker ind på din side og forhåbentlig køber dine varer eller ydelser.

Der er nogle grundlæggende tips, der kan være rigtig gode at følge, og på hjemmesiden kan du skabe dig et overblik over dem alle. Herunder er der nævnt nogle stykker af dem, så du kan danne dig en idé om, hvad det egentlig er, det handler om, hvilket kan være meget gavnligt i sidste ende, når du skal finde ud af, hvordan du skal gribe din opgave med markedsføring an.

Gør det overskueligt og simpelt

Læsere har det med at stå hurtigt af, hvis indholdet ikke er fængende. Derfor kan det være en rigtig god idé at skabe overblik ved at lave en simpel indholdsfortegnelse i starten af mailen, så man lynhurtigt kan danne sig et indtryk af, hvad mailen indeholder. Det er til gengæld nødvendigt at være kreativ med overskrifterne, da de gerne skulle være medvirkende til, at modtagerne læser dem.

Det kan også være en idé med en godbid eller lidt lokkemad til læserne. Det kunne blandt andet være i form af en rabatkode til jeres hjemmeside, som kan sørge for, at der kommer flere besøgende, der får at se, hvad det egentlig er, I har at tilbyde.

Når man skriver sig op til mails fra en virksomhed er det rart at vide, hvad man går ind til, og derfor kan det for jer også sagtens betale jer, hvis I laver en automatisk velkomstmail, der sendes til nye modtagere, så de kan se, hvad de kan forvente at begynde at modtage.

Comments Off
×