Drømmer du om at starte din egen café?

  • August 27, 2019
  • by

Drømmer du også om at rende rundt og styre dit helt eget sted? Din helt egen café måske? At få skabt dit helt eget, hvor kun du bestemmer, hvad der skal serveres, hvordan det skal serveres, hvordan der skal se ud osv. Her kommer nogle ting, du bør tænker over før du starter en café.

Hvordan skal det finansieres?

Det er naturligvis ikke helt billigt at starte sin egen café. Hvis du starter helt fra bunden, hvor du selv skal ud og finde lokale, møbler, skilte mm., kan det godt blive rigtig dyrt. Det er altid en god idé at have en fornuftig opsparing ved siden, som du altid kan trække på. Dog vil langt de fleste også skulle ud og låne nogle penge til projektet. Tag en snak med din bank, så du ved, hvor meget du kan låne. Det er meget afgørende for, hvilken type café du kan lave.

Tænk over valget af inventar og service

Du vil skulle ud og købe rigtig meget til din café. Det er alt fra tallerkener og glas til kølebord til køkkenet. Køb kølebord i topklasse her. Når du køber service og inventar til din café, så overvej hvilken stil, det er, du prøver at få skabt. Er det rene linjer og få farver, der passer bedst til caféens stemning og mad? Eller skal der være en masse farver, billeder på væggene og fine vaser? Det afhænger alt sammen af, hvad det er, du går og drømmer om.

Vil du kunne servere udendørs?

Skal der være udendørsservering i din café eller ej? Hvis ja, skal du sørge for udemøbler. Det skal være nogle, der kan tåle nærmest alt vind og vejr. Specielt om sommeren er det populært at spise udendørs på caféer. Derfor er det en rigtig god idé med udendørsservering.

Comments Off