Din førstehånds guide til krystaller

  • June 15, 2020
  • by

Krystaller er bestemt noget, der er blevet populært i stigende grad. Derfor har du måske hørt om disse sten og deres betydninger – men mangler måske et svar på andre spørgsmål. Derfor kan du læse denne guide, der vil introducere dig til krystallernes univers.

Hvad er en krystal og hvorfor virker den?

En krystal er et fast stof, hvori der er dannet et mønster. Krystallernes virkning er udarbejdet ud fra teorien om, at alt er energi. Energi vibrerer med forskellige vibrationer, og det samme gør sig gældende for krystaller. De vibrerer derfor med forskellige energier, der udstråler forskellige energier og giver specifikke egenskaber. En krystal er nem at få fat i – så det er bare om at finde den, der passer.

Hvordan kan jeg bruge krystallerne?

Nu sidder du måske og undrer dig over, hvordan man egentlig bruger krystaller. Der findes nemlig rigtig mange måder, hvorpå man kan udnytte deres energier og vibrationer – og det er derfor også let at finde den metode, der passer bedst til dig og din hverdag. Herunder kan du læse nogle eksempler på måder, du kan bruge dine krystaller på:

  • Krystal-vand. Du putter en (ren) krystal ned i noget vand og lader det stå – og vandet, du drikker, vil give dig de egenskaber, krystallen har.

  • Meditation. Under en meditation kan du holde om en krystal og gøre meditationen mere målrettet.

  • Healing. Krystalhealing er enormt populært og dækker over en almindelig healing, hvor der dog er placeret de rette krystaller ud over kroppen.

  • Bedre søvn. Ved at lægge krystaller, der er gode for søvnen, under hovedpuden, kan du opnå en bedre søvn.

  • Smykker. Det er den helt klassiske måde at bruge krystallerne på. Ved at bruge smykker kan du bære de kraftige energiredskaber hele dagen – helt uden besvær.

Comments Off