Billigt garn fra Mayflower

  • November 22, 2019
  • by

Er du på udkig efter noget nyt garn, så er Mayflower garn måske det helt rigtige valg for dig. Det er et yderst billigt garn, men uden, at det går på kompromis med hverken kvalitet eller funktionalitet. Mayflower garn bliver desuden udbudt i mange farver, og du har derfor mulighed for at vælge præcis den farve, som du ønsker at strikke dit næste projekt i. På denne måde har du også mulighed for at blande forskellige farver, og dermed lave flotte mønstre. Skal du således til at gå i gang med dit næste strikke projekt, og ønsker du at strikke i noget garn af høj kvalitet, men til en billig pris? Så finder du lige her et stort udvalg af billigt garn fra Mayflower.

Billigt garn i høj kvalitet

Det danske garnmærke Mayflower blev etableret i 1951, og har siden da været kendt for deres højkvalitetsgarn, som bliver udbudt til yderst favorable priser. Noget af det første garn, som de tilbød, var desuden deres fine bomuldsgarn, men sidenhen har de udvidet deres sortiment, og du kan nu få Mayflower garn i mange forskellige typer og kvaliteter. Udvalget består blandt andet af akryl, mohair, silke, uld og hør. Deres store popularitet blandt strikkeentusiaster stammer fra den høje kvalitet, der ses i deres ellers billige garn. Der findes derudover Mayflower garn til enhver smag, og du finder derfor med garanti billigt garn fra dem, som falder lige i din smag.

Højkvalitetsgarn i flotte farver

Det er helt ligegyldigt, hvad dit næste strikkeprojekt byder på – du finder med garanti noget billidt garn fra Mayflower, der passer perfekt til dit næste projekt. De forskellige garntyper adskiller sig fra hinanden ved, at de alle har individuelle og specielle egenskaber, som gør hvert enkelt garn unikt. De har dog alle én ting til fælles, og det er, at de alle sammen er en absolut fornøjelse at arbejde med.

Du kan med stor fordel taget et kig på det lækre cotton 8/4 og cotton 8/8, som naturligvis findes i et hav af forskellige farver. Er dit næste projekt karklude, kan du derudover med stor fordel vælge at strikke eller hækle dem i bomuldsgarn, som netop egner sig perfekt til karklude. Ønsker du dog blot noget billigt garn, der er nemt at strikke med, bør du tage et kig på Mayflowers easy knit, som er yderst velegnet til nybegyndere. Du kan desuden købe billigt garn til dit næste projekt, hos et sted med hurtig levering, så du kan komme i gang med det samme.

Comments Off
×