Betaler det sig for dig at lease en bil?

  • April 26, 2020
  • by

Det er blevet mere og mere populært at lease biler. Men kan det overhovedet betale sig? Det kommer meget an på en smagssag, og hvad man ønsker sig i en bil. Når du beslutter dig for at lease en bil, får du en bil udleveret imod en månedlig betaling. At lease en bil er lidt ligesom at bo til leje. Her skal du betale et depositum og også en månedlig afgift. Der findes forskellige former for leasing, hvoraf en af dem er flexleasing. Her kan du få lov til at bruge din firmabil i privatbrug også. Du kan læse mere om flexleasing på coreleasing.dk.

Hvor længe forventer du at have bilen

Dette er noget af det vigtigste, du skal tænke over når du vil købe en bil eller lease den. Dette skyldes, at en bil mister stor værdi de første tre år af bilens levetid. Efter denne treårige periode vil værdien af bilen falde langsommere. Derfor kan det betale sig for dig at lease biler, hvis du tænker, at du højst vil have en bil i tre år. Her skal du ikke tænke over, at bilen hele tiden falder i værdi, og at du taber mange penge. Hvis du hellere vil have en bil i en længere periode end tre år, kan du ligeså godt købe en bil. Når de tre år er gået, vil bilen ikke tabe værdien ligeså hurtigt. Du kan ende med at betale lånet på bilen af og have flere penge hver måned.

En brugt bil eller leasing

En helt splinterny bil kan være meget dyr ,og mange har ikke budgettet til sådan et køb. Hvis du vil finde ud af, om leasing eller en brugt bil kan betale sig bedst, kan du finde ud af, hvor meget du vil betale om måneden for henholdsvis en brugt bil og en leaset bil.

Comments Off