Al begyndelse er svær

  • September 04, 2019
  • by

Alt har en start og alt har en første gang. Samtidigt gælder det, at alt begyndelse er svær. Det er ikke af ingen ting, at det kendte udsagn ”øvelse gør mester” kommer af. For øvelse er nødvendig.

Det er de færreste, der er verdensmestre første gang, at de prøver noget. Fordi dem det går nemt for, de tænker ikke klogere, men smartere.

Man kan bare ikke komme uden om, at alle starte er svære. Altafgørende er det, at man kommer godt ud af starthullerne. Deraf kommer endnu et kendt udsagn, nemlig ”at få det forkerte ben ud af sengen”. Altså menes der her, at en god start er altafgørende for resten af forløbet. Får man en dårlig start, er det svært at rette op på.

En dårlig start kan have mange følger. En af de mest fatale indenfor virksomheder er, at den dårlige start resulterer i en eventuel ikke maksimal udnyttelse af potentiale. Hvis du har en utroligt god ide til en virksomhed, men ikke har midlerne, kompetencerne eller mangler viden indenfor området, kan der allerede her gå en masse tabt. Det er her, hvor man i virksomhedsverdenen virkelig skiller fårene fra lammene.

Virksomhedsførelse i en digital tidsalder som aldrig før

I en digital tidsalder, er der mange ting der ændrer sig. En af de helt tunge ting er forbrugsvaner.

Et kæmpe fokus flytter sig fra fysiske butikker til webshops. Det gør det, fordi vi i dette moderne samfund kun har én ting i tankerne, og det er os selv. Der skal, groft sagt, være åbent lige præcis, når man som enkeltperson har tid.

Derfor skal du tænke smartere, og have en webshop. Lav en Magento webshop, der er platformen, hvor kun fantasien sætter grænsen!

Så har du allerede ændret dine åbningstider fra eventuelt 7-8 timer om døgnet til 24/7 og i den grad udnyttet dit potentiale til fulde!

Comments Off