5 gode ideer til teambuilding-aktiviteter

  • October 09, 2020
  • by

Der er mange forskellige anledninger, som kræver teambuilding. Teambuilding er rigtig effektivt, når man gerne vil fremskabe en bedre fællesskabsfølelse hos en gruppe mennesker. Heldigvis er der en masse teambuilding-aktiviteter, som passer til hvilken som helst gruppe af mennesker. Her får du 5 gode ideer til teambuilding-aktiviteter.

Escape rooms

Escape rooms er oplagte, når man tænker teambuilding. Escape rooms kan virkelig afsløre hinandens stærke og svage sider. Samtidig kan de hjælpe med at styrke kommunikationen mellem deltagerne.

Mordmysterier

Endnu en teambuilding-aktivitet kan være mordmysterier. Her kan deltagerne frembringe deres indre detektiver og finde frem til den rette teori for det pågældende mord. Et mordmysterie er altså en munter teambuilding-aktivitet, som ligeledes kan forbedre samarbejdet og kommunikationen mellem deltagerne. Du kan læse mere om mordmysterier, hvis du klikker her.

Karaokeaften

Man kan endvidere afholde en karaokeaften som en teambuilding-aktivitet. Her kan man virkelig få et meget bedre kendskab til sit team, da man kan få set nogle helt andre sider af deltagerne. En karaokeaften er ligeledes en super sjov teambuilding-aktivitet, som man med fordel kan overveje, når man gerne vil skabe et bedre forhold til sit team.

Skattejagt

En skattejagt er en meget klassisk teambuilding-aktivitet. Med en skattejagt får man endvidere styrket en masse forskellige ting, såsom samarbejdet, kommunikationen og konkurrenceånden. Dette er nogle meget vigtige egenskaber på eksempelvis en arbejdsplads. Det er dog mest oplagt at afholde en skattejagt, når vejret er godt, da dette vil sikre en bedre oplevelse for deltagerne af skattejagten.

Diverse teambuilding-lege

Der er endvidere mange forskellige teambuilding-lege, som ikke kræver, at man bruger penge på aktiviteten, såsom til escape rooms og mordmysterier. Disse kan være lege, som blot kan afholdes på for eksempel arbejdspladsen.

Legene kan være meget forskellige, og de kan have forskellige varigheder. Der er blandt andet legen: ”To sandheder og en løgn”. Denne er optimal, når man vil lære hinanden at kende.

Comments Off