3 ting, du skal og absolut ikke skal gøre, når du planlægger en konference

  • June 15, 2020
  • by

At stå for en konference kan være hårdt arbejde, der ikke mindst kræver tid og nøje planlægning – for det er nemlig vigtigt, at arrangementet ikke flopper. Her finder du 3 do’s and dont’s, når du skal til at planlægge en konference.

Do’s

  1. Hyr et kompetent eventbureau

Det kan være smart at hyre et kompetent eventburea til at stå for den videre planlægning af konferencen. På den måde er du sikker på, at begivenheden bliver god og lærerig. Se for eksempel dette eventbureau!

  1. Fordel opgaver ligeligt

Det er vigtigt, at alle opgaver er fordelt ligeligt ud, så alle har noget at arbejde med. Det går ikke, at de bedste har de tungeste byrder – alle skal have stimulerende opgaver.

  1. Involver alle

Ved at involvere alle medarbejderne sørger du for, at alle får noget ud af konferencen. Tænk over opgaverne, og fordel dem derefter ud.

Dont’s

  1. Undgå langsommelighed

En konference kan meget hurtig blive enormt kedelig, hvis deltagerne blot skal høre det ene oplæg efter det andet. Sørg for, at der er variation. Derudover skal deltagerne så vidt muligt blive involveret i oplæggene, så alle får noget ud af det.

  1. Drop den store buffet

Hvis frokosten er kæmpestor, vil det gøre folk trætte – og af samme årsag gøre, at de virker fraværende og ikke lærer så meget, som de burde. Forsøg dig med små, lette retter i løbet af hele dagen, så blodsukkeret forbliver stabilt.

  1. For lidt fysisk aktivitet

Det kan være godt at komme op fra stolen en gang imellem – og måske få noget frisk luft. Hvis man har hørt på en masse oplæg, kan det være meget godt at genvinde koncentrationen og få mere energi ved at bevæge sig udenfor.

Comments Off