3 gadgets du kan give din mand i gave

  • March 16, 2021
  • by

Det der med at finde den helt rette gave til manden kan til tider være noget af en udfordring. Man hører tit sætningen ”Jeg ønsker mig ingenting” eller ”Jeg mangler ingenting”. Så hvad giver man til manden, der mener han har alt? Nedenfor kan du se tre forskellige bud baseret på, hvad din mand interesserer sig for.

Til filmentusiasten

Savner din mand mere bund og bas under eksplosionerne i actionfilmen? Til manden, der elsker at se film, kan du give en soundbar i gave, som kan være med til at skabe den perfekte biografoplevelse. Soundbaren er et rigtig godt alternativ til de indbyggede højttalere i et tv og løfter både film- og lydoplevelsen.

Du kan både få ophængte soundbars og sokkelmonterede soundbars – som også kaldes lydsokler. Den ophængte soundbar er slank i sit design, og er derfor ideel til at hænge op på væggen under eller over et væghængt TV. Omvendt er lydsoklen dybere og mere rummelig og passer derfor godt til et TV, der står på et møbel, hvor lydsoklen kan stå under eller foran TV’et.

Til sportsudøveren

Kan din mand lide at dyrke motion? Uanset om der er tale om løb, crossfit eller noget helt tredje, så vil trådløse sportshøretelefoner være den perfekte gave til manden, der elsker sport. En af de største fordele ved trådløse høretelefoner er, at man ikke skal tænke på filtrede og knækkede ledninger.

De fleste trådløse sportshøretelefoner kommer med forskellige finner, som gør, at man kan tilpasse høretelefonerne, så de passer perfekt ind i øret. Dermed risikerer man ikke, at høretelefonerne ryger ud, når man motionerer. De fleste sportshøretelefoner er desuden vand- og svedresistente, så man kan træne intensivt uden at høretelefonerne tager skade.

Til musikelskeren

Til manden, der elsker en god musikoplevelse, er en højttaler den ideelle gave. En god højttaler gør lydoplevelsen meget bedre, og man får næsten følelsen af, at man rent faktisk er med til koncerten. Højttalere fås i mange forskellige designs og former – store som små og med forskellige funktioner.

Gennem de senere år har højttalere udviklet sig meget. Mange højttalere kan nu kobles op til både Wi-Fi og Bluetooth. At højttalerne kan kobles op til Wi-Fi, betyder ofte, at der er en indbygget stemmeassistent med i højttalerne – i de fleste højttalere er det Google Assistent. Derudover har Wi-Fi-opkoblingen den fordel, at højttaleren udelukkende spiller lyd fra den app man bruger til musik. Det betyder, at man eksempelvis kan se en video på Facebook eller optage en video uden at musikken på højttaleren bliver afbrudt.

Men hvor skal jeg købe gaven?

Er du i tvivl om, hvor du skal købe gaven, er Nexus Herning et godt valg. Nexus Herning er en af Bang & Olufsens flagship-butikker, og de har derfor et stort sortiment af Bang & Olufsens produkter. Her kan du både finde soundbarer, trådløse sportshøretelefoner, højttalere, og erfarne ansatte, der kan hjælpe dig med at finde den helt rette gave til din mand.

Comments Off